Luk
- Advertisement -

Fashion News

Sorry, Posts you requested could not be found...

ACCESSORIES

Sorry, Not enough posts for this block, please add more posts...

LIFE & LOVE

Sorry, Not enough posts for this block, please add more posts...

- Advertisement -

THE LATEST

Kærlighed & Liv

Inspiration til den perfekte dåbsgave

daabstavle

Er du inviteret til barnedåb og går du og funderer over den perfekte gave til den lille ny så kan du her finde lidt inspiration. Alle ønsker at give en gave, som forældrene og barnet bliver glade for. Herunder er der nogle idéer.

Lækkert tøj kan altid bruges. Vælger du at købe tøj til den nyfødte så anbefales det at gå efter tøj mærket med Oeko-tex. Det er en sundhedsmærkning, der garanterer at tøjet ikke indeholder skadelige stoffer.

Af klassiske dåbsgaver kan nævnes bøger, bamser, sparegrise i sølv samt gavekort til fotografering hos en professionel fotograf. Ligeledes er de elskede og klassiske Kay Bojesen figurer såsom aben en god gaveidé der kan pryde barnets værelse.

Personlige dåbsgaver er et hit

En personlig gave målrettet forældrene og det lille barn går rent ind. Giver du en personlig gave til dåben er der næsten garanti for at du vil blive husket. Personlige gaver behøver ikke være dyre. Her er det tanken der tæller. En personlig gave kunne eksempelvis være en hjemmestrikket hue med handsker eller en body.

En anden populær dåbsgave er dåbstavler med barnets navn og oplysninger som fødselsvægt, stjernetegn mv. En dåbstavle eller dåbsplakat hænges typisk op på barnets værelse til pynt. Man angiver typisk barnets navn, længde og vægt ved fødsel samt tidspunkt og sted for fødslen på fødselstavlen. På den måde kan besøgende til den lille ny også lære lidt om barnet. Man kan nemt lave sin egen helt personlige fødselstavle på computeren og printe den ud. Man kan også finde nogle flotte skabeloner på internettet hvor man kan sætte barnets oplysninger ind og bestille et flot tryk i glas og ramme.

Der findes også bøger til barnets første år. I bøgerne kan forældrene løbende kan skrive oplysninger ind. Det er spændende for familie og venner at læse og sjovt for barnet at se tilbage på når det bliver ældre.

Sølvsmykker og dåbsrør med indgravering af barnets navn og fødselsdato er også et hit.

Man kan også købe komplette sæt til at tage hånd- og fodaftryk af barnet, som så kan hænges op på væggen.

Kun fantasien sætter grænser. Det er bare om at være opfindsom.

Læs mere
Guide

Sådan klæder du dig både elegant og sexet

Modetøj

Det kan være svært at finde en balance i at fremhæve alle ens feminine kurver mens man ser elegant og sofistikeret ud. Det handler om at se selvsikker ud i et stilrigtigt sæt tøj, som viser at du er en stærk og moden kvinde, mens det hinter til at du samtidig har en noget mere fræk side, som bestemt er værd at se nærmere på. Man ender ofte ud med enten at se lidt for fræk ud, så man enten ligner en prostitueret eller bare ser billig ud, eller lidt for moden og kedelig, så man ligner man altid er på arbejde som en alvorlig og på ingen måde sjov advokat, der aldrig har overvejet, at der kan være et liv uden for arbejdet. Frygt ikke, vi har undersøgt sagen og er nået frem til nogle råd til, hvordan du finder den helt rigtige balance mellem det sofistikerede og elegante, og det frække og sexede.

Hvis du er på stranden er det nemt nok: find en bikini, der viser nok frem uden at have en masse pynt eller på anden måde siger ’se på mig, se på mig!’ Det er desværre sjældent vi i Danmark kan tage til stranden uden at fryse ihjel, så lad os bevæge os videre til tøj, der kan bruges i de fleste situationer. I den trendy og elegante ende har vi tøj fra blandt andet Second Female, som ved første øjekast måske kan få dig til at se kedelig og mor-agtig ud, men hvis du tilføjer et bælte, der måske ikke ligefrem er tiltænkt at være der af dem, der designede tøjet, så kan de friske det op og give det liv, som enhver mand, der er noget værd, ville blive interesseret i. Du kan også blande det med andre ting, såsom en læderjakke eller smykker såsom et armbånd og en ørering, eller måske endda nogle farverige fingerringe og et tydeligt hårbånd.

Hvis en mand er grunden til at du vil friske dit look op, så er det måske værd at tænke på hvad der sker bagefter. Når tøjet er på plads og han kan se at du både er moden og fræk, så kan det føre til at han ser mere, end du normalt viser frem. Hvis han når så langt som at fjerne det tøj, du har brugt så forfærdelig lang tid på at vælge og sætte sammen på den helt rigtige måde, så går det ikke, at det han finder nedenunder er noget, der i hans hoved kun hører hjemme på en gammel sur bedstemor. Det er tid til at finde det rigtige lingeri, men på det punkt er det et endnu mere personligt valg, så led efter noget, der både fremhæver de rigtige dele og skjuler nok til at der skal lidt fantasi til, så længe det stadig er på.

Læs mere
Kærlighed & Liv

Sådan kunne Rapunzel også have flygtet

Flygt

Vi kender alle sammen historien om Rapunzel med det lange hår. Hun blev som helt lille enten bortført eller på anden måde overdraget til en heks eller fe, som placerede hende i et højt tårn uden anden udgang end et vindue helt øverst oppe. Når heksen eller feen kom med mad, bad hun Rapunzel om at lade sit hår falde ud af vinduet, så hun kunne kravle op til hende. På det punkt og nogle andre varierer eventyret, men det vigtige er, at Rapunzel enten forsøger at flygte og bliver smidt ud eller det lykkes for hende at flygte ved at bruge sit hår til selv at kravle ned, hvorefter hun i nogle fortællinger klipper håret bagefter da det er bundet fast i toppen af tårnet. Vi vil her se på nogle andre måder, hun kunne have flygtet.

Hvis der er garn i tårnet kunne hun have brugt dét. Der er dog et par problemer, der først skulle løses. Det første er, at garnet ikke er stærkt nok, hvis hun bare binder det fast og forsøger at kravle ned, og vi kan jo ikke have at hun dør midt i eventyret. Vi kan løse det første problem ved at hun strikker garnet sammen, så det bliver stærkere. Det kræver dog et par strikkepinde, men hvis vi antager hun ikke har dem, kan hun i stedet fingerstrikke. Det næste problem er, at hun skal bruge en enorm mængde garn. Billigt garn for slet ikke at tale om silkegarn eller lignende bliver en dyr løsning, når der skal så meget til, og heksen eller feen ville sandsynligvis undre sig over, hvad al den garn bliver brugt til.

Den løsning minder faktisk meget om, hvad der sker i den originale udgave af eventyret, hvor prinsen kommer med silkesnore hver nat, men i den udgave bliver Rapunzel gravid og spørger heksen, hvordan det kan være hendes tøj ikke passer hende om livet længere, hvorefter heksen smider Rapunzel ud af tårnet efter hun har klippet hendes hår, som hun så bruger til at lokke prinsen op i tårnet og fortælle ham, at han aldrig vil se Rapunzel igen. Hvis deres plan havde lykkedes, ville det kun have været fordi prinsen var rig nok til at skaffe hende så meget silkesnor, men det kan sagtens kombineres med den forrige løsning, hvis en mindre rig prins havde fundet hende.

Den sidste løsning vi vil se på er springe ud af tårnet, men i så fald skal faldet gerne dæmpes, så vi kan få en lykkelig slutning. Det kan for eksempel gøres med en helt masse blade, men en mere sandsynlig løsning er måske at fælde et træ på en sådan måde, at det læner sig op ad tårnet. Hvis tårnet er virkelig højt, så er det ikke nok, men måske kan prinsen gøre toppen af træet blødere, så hun kan hoppe så langt uden at komme til skade.

Læs mere
Guide

På rejse med baby

Rejse baby

Mange forældre vælger at slutte barslen af med en tur til syden sammen med deres baby – eller måske går barnet første sommerferie sydpå. For nogle går turen let, og for andre er der flere udfordringer. Vælger du at tage ud og rejse med din baby kommer her nogle gode råd til, hvad du skal gøre dig af overvejelser, inden du tager af sted. Det kan måske kan gøre dig mere tryg – eller modsat bekræfte dig i, at du gerne vil vente med at rejse til barnet er ældre. Hvad skal du huske at pakke og hvordan med flyveturen ?

Planlæg din rejse

Er du typen, som godt kan lide at tage spontane valg og tage tingene lidt, som de kommer, kan den første rejse med baby godt være en fordel for dig at planlægge. Så vil I nemlig have nogle faste holdepunkter under turen og I skal ikke bruge unødigt tid på at finde et sted at være eller sove med en træt baby ”under armen”. Baby har brug for sine lure og for mad. Har du forventninger om, at skulle være på farten meget at tiden, kan det godt være, at de ikke helt bliver indfriet. Derfor er det en god ide hjemmefra at afgøre, hvad I gerne vil opleve, og hvad det skal være for en slags ferie, da der nu er et ekstra lille væsen at tage hensyn til på rejsen. Juster rejsen undervejs og vær opmærksom på, at turen godt kan tage en anden form end forventet.

Pak babykufferten

Det kan godt være lidt svært at finde ud af, hvad du skal have med i kufferten, når der nu også skal pakkes til en ekstra person. Et godt tip kan være at lave en liste med alle de ting, som du og din baby bruger  i hverdagen, da mange af de ting vil gå igen på en rejse. Bleer er måske noget af det, som fylder allermest i kufferten – og man kan som regel godt få et fint udvalg af bleer alle steder, men vil du gerne undgå farver og parfumer kan det være en god ide at tage dine egne med.

Selvom dit barn ikke er særlig gammelt, skal du huske at få lavet et pas. Det kan være en god ide at få lavet passet i god tid, da der især i sommerperioden kan være ventetid. Det er meget forskelligt fra flyselskab til flyselskab, hvor børn- og babyvenlig de er, men de fleste tilbyder babymad, lift og puslepladser om bord på flyet.

Overnatning

Vælger I en destination, hvor der er varmt, kan det anbefales at booke et værelse, en lejlighed eller et hus med aircondition. Varmen kan være meget voldsom, og det er rart både for dit og barnet at blive kølet ned. Det gør i mange tilfælde også, at nætterne bliver mere behagelige. Sørg desuden for at finde et sted som er familievenligt, og hvor der evt. er mulighed for at benytte mikroovn – det kan være belejligt, hvis der skal varmes mad eller flasker på rejsen. Du behøver måske ikke selv at få vasket tøj i løbet af en uge, men da der ofte er mere beskidt tøj i forbindelse med en baby, kan det også være smart at undersøge, hvor det nærmeste vaskeri ligger. Her har du også mulighed for at få vasket din baby badedragt til dit barn, hvis den skulle have brug for at blive vasket.

Læs mere
Fashion

De 5 bedste steder at købe modetøj til kulden

Tøjbutik

Det kan være svært at finde tøj, der både er varmt nok og ser godt ud, når vinteren rammer Danmark. Selv når det er forår, sommer, eller efterår kan det til tider være svært at holde varmen i det altid ustabile danske vejr. Der er dog nogle tøjmærker, der formår at skilde sig ud og producere moderigtig tøj til de frysende nattetimer og kolde vintermåneder. Vi vil se på de 5 bedste mærker eller butikker, vi har været ude at undersøge.

Det første mærke vi vil se på er Kenzo, som er kendt for deres strikketrøjer og sweatshirts, der ser gode ud året rundt. De har også tøj til de varmere dele af dagen eller året, så der er masser af muligheder i deres sortiment til dem, der virkelig går op i at skabe det helt rigtige look. De har dog kun tøj til mænd, så kvinder må lede andre stedet.

Et sted, der både har varmt tøj til mænd og kvinder, er H&M. De er kendt over hele verden og har en lang række varierede stile og dele, der på en eller anden måde formår at hænge sammen i utallige kombinationer. Det hjælper at de som sagt er en verdensomspændende kæde, da det gør det nemt at finde godt og billigt tøj på ferien såvel som til hverdag. Shopping er sjovt i hele verden, så det er glædeligt at kvalitet også kan findes uden at man behøver se hver eneste butik efter i krogene.

Det næste vi vil se på er Prada, som er kendt for at være alt for dyrt, men de har såmænd også noget af det bedste tøj til kulden, hvis man ikke har noget imod at rende rundt med hud og pels fra døde dyr. Det er nok ikke et forslag, der bør stilles til veganere eller andre dyreelskere, men det er nu engang moderne og hører derfor hjemme her i artiklen. Det burde ikke være nødvendigt at begrunde det, men det er det nu engang i denne tid.

Det er også værd at nævne Adidas, som har varmt løbetøj og andet tøj til motion samt hverdagssko og løbesko. Det er vigtigt ikke kun at følge moden (eller sætte den), når vi går rundt til hverdag, men også når vi dyrker motion.

Til sidst vil vi se på overtøj, der altid er bedst at finde hos The North Face. De har meget tøj, der ikke er moderne, men som derimod er designet til rent og skær at være praktisk. Når det er sagt, er det værd at holde øje med deres nyere produkter – især overtøj, som de i løbet af det indeværende årti har gjort moderne nok til at konkurrere med og senere udkonkurrere alle konkurrenterne på lige præcis det marked.

Læs mere
Accessories

Sådan rammer du det perfekte look, på et beskedent budget

Look

Når det kommer til mode er der mange udfordringer, både stil, størrelse og selvfølgelig prisen. Der er outlets og second-hand, men med det utal af muligheder vi har i dag, kan det virke meget uoverskueligt at finde det næste look. Særligt nu hvor sommeren snart er over os og du gerne vil have en ny garderobe. Det kræver et køligt hoved at beholde overskuddet og overblikket, men heldigvis bringer vi her lidt hjælp. Et par råd til hvordan du bedst, og billigst finder de gode deals og de gode produkter.

 

Det handler om de små valg

Det er selvfølgelig dig der bestemmer i sidste ende. Hvis du havde 700 kr. om måneden til tøj, ville du så bruge det på 7 trøjer fra føtex til 100 kr. stykket eller på sko fra mærker som Vagabond? For bedst at holde overblik over budgettet og hvad du allerede har, kan du starte et excel-ark eller lave en liste selv. Det er kun hvis du i forvejen er glad for lister eller selv laver budget hver måned. Og hvis du ikke i forvejen gør det, er det et godt sted at starte. Hvis du samtidig laver budget, vil du også kunne se hvor mange penge du har tilovers hver måned, og de kunne så eksempelvis bruges på at udvide din garderobe!

 

Husk at tænke grønt, altså ikke kun farven

Når det kommer til skoene og kjolerne er der ikke noget galt i at købe second-hand. Engang i mellem har man brug for at forkæle sig selv og købe noget nyt. Men det er en god ting at have miljøet i baghovedet. Bare som en generel indstilling, fra du står op til du går i seng. Du kan overveje at handle økologisk og lokalt, det er mere skånsomt for din omverden.
Hvis du i forvejen er bevidst om det spor som vi mennesker trækker gennem miljøet, er det kun en god ting. Når du så vil kombinere den tankegang med at se godt ud, er der masser af inspiration at hente på nettet. Forskellige blogs og hjemmesider, der hver henvender sig til et specifikt punkt indenfor mode. Det kan være den bedste sommerkjole, hvordan man blander farver eller hvordan man handler bæredygtigt. En hurtig søgning på de forskellige ting kan vise dig en helt ny verden.

Nogen elsker at shoppe og så er der nogen der ser det som den værste del af det moderne menneske. Men hvad end man synes om det eller ej, så er tøjvalg stadig et vigtigt punkt. Og ja, Calvin Klein og Clinique er godt, men hvis du vil holde budgettet, burde du ikke glemme de andre mærker. Det er her du kan finde versioner af de store designerbrands, hvor prisklassen stadig er noget for alle, samtidig med at designs og kvalitet ikke er noget du går på kompromis med.

Læs mere